Najnowsze newsy ze świata Mount&Blade: ( Dodaj własny news )

[Bannerlord] Pierwszy blog dewelopera w 2018. roku!

11.01.2018 | Dodał: Eltarek

Jakiś czas temu przestaliśmy wrzucać na stronę główną cotygodniowe newsy o nowych blogach. Powód jest prosty, owe blogi od (...) więcej

Konkurs Świąteczny 2017

13.12.2017 | Dodał: Dyktator

X edycja konkursu świątecznego. Trwa 13-19 grudnia 2017. więcej

Finały plebiscytów 2017!

07.12.2017 | Dodał: Dyktator

Do 17 grudnia trwają finały ostatniej fazy tegorocznych plebiscytów. więcej

Strona główna Mount&Blade | ukryj panel

Pokaż panel z newsami »

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem.Build Module  (Przeczytany 1057 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PitchPL

  • Tułacz
  • *
  • Wiadomości: 6
  • Piwa: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Problem.Build Module
« dnia: Październik 27, 2013, 20:27:48 »
Witam.Otóż mam problem.Gdy włączam Build Module mam oto taki error:


(click to show/hide)


Przed formatem tego nie miałem.

Mam Pythona (Jest ta opcja IDLE) więc wszystko powinno być okey.

Zmienne środowisko ustawione też mam.

w module_info mam tak:




# Point export_dir to the folder you will be keeping your module
# Make sure you use forward slashes (/) and NOT backward slashes (\)

#export_dir = "c:/MiB-OiM/MiB-New World/MiB-New World/Build/Modules/Ogniem i Mieczem/"
#export_dir = "c:/MiB-OiM/Mount&Blade/SBL-OiM/build_dlc/Modules/Ogniem i Mieczem/"
export_dir = "c:/Program Files (x86)/Ogniem i Mieczem - Dzikie Pola/Modules/Test/"


Mam Win 7 64 Bity.





Rozwiązane



« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2013, 17:31:48 wysłana przez PitchPL »