Najnowsze newsy ze świata Mount&Blade: ( Dodaj własny news )

Konkurs Świąteczny 2017

13.12.2017 | Dodał: Dyktator

X edycja konkursu świątecznego. Trwa 13-19 grudnia 2017. więcej

Finały plebiscytów 2017!

07.12.2017 | Dodał: Dyktator

Do 17 grudnia trwają finały ostatniej fazy tegorocznych plebiscytów. więcej

Bannerlord:Wywiad z Koray Kıyakoğlu, inżynierem oprogramowania

07.12.2017 | Dodał: Hubtus

Tym razem w dzisiejszym Dev Blogu głównym gościem Q&A jest inżynier oprogramowania Koray Kıyakoğlu. Opowiada nam ona o swojej pracy w (...) więcej

Strona główna Mount&Blade | ukryj panel

Pokaż panel z newsami »

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Module system pod aktualna wersje warbanda nie chce działać...  (Przeczytany 785 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dravic

  • Utracjusz
  • *
  • Wiadomości: 674
  • Piwa: -1
Module system pod aktualna wersje warbanda nie chce działać...
« dnia: Październik 30, 2010, 14:54:18 »
Mam module system, niby wszystko fajnie, poniżej macie screeny jak ustawiłem w module_info.py ścieżkę warbanda (zmieniłem \ na /) oraz przykładowy błąd przy próbie "build_module" na czysto. (jeden z wielu błędów)



Co jest nie tak?
-i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline NIFN

  • Wagant
  • *
  • Wiadomości: 1360
  • Piwa: 19
Odp: Module system pod aktualna wersje warbanda nie chce działać...
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 30, 2010, 15:09:15 »
Rozumiem, że Module System umieściłeś w tym samym katalogu, gdzie masz katalog z zainstalowanym Warbandem, który z kolei nosi nazwę "WOTS" (Way of the Sword).

Założę się, że tak nie jest, więc radzę Ci podać pełną ścieżkę do folderu z zainstalowanym Warbandem,
np. "C:/Program Files/MountBlade Warband/Modules/Native/",
albo (w przypadku wersji STEAM) - "C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/MountBlade Warband/Modules/Native/".

Pozdrawiam!